Социологија и социологија спорта

Предметни наставник: доц. др Ивана Миловановић

e-mail: ivana.milovanovic@uns.ac.rs

Кабинет: број 67, први спрат

Термини консултација: -

 

Основне информације о предмету

ВРХ