Методологија истраживања у физичком васпитању и спорту

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

НОВО!!!

МАРТОВСКИ РОК (АПСОЛВЕНТИ): колоквијум из статистике за студенте оба смера мастер студија одржаће се 7.04.2021. године са почетком у 9 сати.Термин испита је четвртак 8.04.2021. године у 11 сати

АПРИЛСКИ РОК: колоквијум из статистике за студенте оба смера мастер студија одржаће се 12.04.2021. године са почетком у 10 сати. Термин испита је четвртак 15.04.2021. године у 10 сати.

Молим све студенте који желе да изађу на полагање практичног дела испита да се путем мејла krnetafsfv@gmail.com пријаве најкасније један дан пре термина полагања.

Подсећам да се припрема практичног дела испита може обавити преко сајта pistatistics на коме учлањењем за основно чланство имате бесплатан приступ садржајима везаним за курикулум предмета.

Проф. др Жељко Крнета

 

ПАЖЊА: На следећем линку можете погледати кориговану листу остварених бодова за активност током реализације наставе ПРЕГЛЕД. 

Вредноване су 2 активности: праћење онлајн наставе са 10 бодова за минимум 50% присуства а са 5 бодова за мање присуство. За преузимање презентација предавања до 30.12.2020. године 10 бодова. За преузимање презентација у једном наврату дато је 5 бодова. Студенти који имају 0 бодова нису испоштовали ни једну од ових активности током семестра. Они могу додатне бодове остварити полагањем практичног дела испита.

 Правила понашања при приступу полагању у просторијама факултета.

Студенти долазе у заказаном термину испред факултета, не улазе на факултет док не буду прозвани.

У складу са препорукама за полагање испита које буду важиле биће организован улазак на полагање.

 За улазак на факултет и приступ испиту обавезна је заштитна маска. Ако буде неких измена у режиму приступа испиту биће дато саопштење.

Све презентације у ПДФ формату и видео снимци предавања постављени су на страници премета Меодологија истраживања у спорту и физичком васпитању, која је отворена на платформи СОВА универзитета. Линк за приступ платформи је https://sova.uns.ac.rs/. Ако још нисте добили приступне податке јавите се у студентску асоцијацију администраторима за помоћ.

Проф. др Жељко Крнета

 УВОДНО ПРЕДАВАЊЕ (видео снимак)https://oblak.uns.ac.rs/index.php/s/PXsix9G8ZPoQFPr

 

Предметни наставник: проф. др Жељко Крнета   zk

e-mail: krnetafsfv@gmail.com

Кабинет: број 10, други спрат

Термини консултација: Средом од 9-10,30 часова. Обавезна најава путем е-поште.

 

Наставник: доц. др Дамјан Јакшићjaksicd

e-mail: jaksicd@uns.ac.rs

Термин консултација: по договору мејлом (кликни овде).


Курикулум предмета можете погледти ОВДЕ

МАТЕРИЈАЛИ СА ВЕЖБИLevo(КЛИКНИ ЗА ПРИСТУП ФОЛДЕРУ)

 

ВРХ