Основе истраживања у спорту и физичком васпитању 1

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 

ПАЖЊА: На следећем линку можете погледати кориговану листу остварених бодова за активност током реализације наставе ПРЕГЛЕД.

Потсећам да су вредноване две активности: праћење онлајн наставе са 10 бодова (потребно 50% прегледа) и преузимање презентација са предавања са 10 бодова за сукцесивно преузимање до 30.12.2020. Студенти који су преузели све презентације у једном дану добилу су 5 бодова за ту активност.

Нажалост, има студената који нису ни једну од ових активности урадили и имају 0 бодова. Њима препоручујем да се припреме за полагање колоквијума из статистике и остваре бодове на тај начин.

Студенти који се определе за полагање практичног дела испита треба да се пријаве најкасније 2 дана пре термина полагања, колегама Јакшићу и Садрију преко календара: овде. Не пријављивати се уколико нисте сигурни да ћете колоквијуму и приступити!!! По потреби ће бити отворено још термина. Распоред полагања колоквијума и испита можете видети: овде.

Проф. др Жељко Крнета

Студенти који немају налог на Moodle сервису факултета (https://moodle.fsfvns.rs/moodle30/login/index.php) или не могу да приступе курсу, треба да се преко е-поште јаве и пошаљу своје податке: име и презиме, број индекса и годину уписа, како би могли да отворимо налог или извршимо упис на курс.
 

Уводно предавање (погледати за основне информације о предмету).

 

МАТЕРИЈАЛИ СА ВЕЖБИ Levo(КЛИКНИ ЗА ПРИСТУП ФОЛДЕРУ)

- Први час: кликни на линк.

- Други час: презентација и видео.

- Трећи час: презентација и видео.

- Четврти час: презентација и видео.

- Пети час: презентација и видео.

- Шести час: презентација и видео.

- Седми час: презентација и видео.

- Осми час: презентација и видео.

- Девети час: презентација и видео.

- Десети час: презентација и видео.

- Једанаести час: презентација и видео.

- Дванаести час: презентација, видео и испитна питања (теме).


ТЕРМИНИ КОНСУЛТАЦИЈА:

По договору мејлом (кликни овде), мсц. Филип Садри

По договору мејлом (кликни овде), доц. др Дамјан Јакшић

По договору мејлом (кликни овде),  проф. др Жељко Крнета


 ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА

Студенти полажу испит у терминима који су званично објављени на сајту факултета.

Испит се полаже у форми теста који се обавља преко рачунара. Тест садржи 30 питања а за успешно полагање потребно је одговорити тачно на 60% питања (18).

Практични део испита из статистике за студенте ове генерације је изборног карактера и доноси 20 бодова (оцена x 2). Студенти који желе да остваре већу оцену треба да прате презентације и материјале за вежбе и да положе практични део испита. Студенти који то не желе могу изаћи на завршни тест и остварити прелазну оцену.

КУРИКУЛУМ ПРЕДМЕТА

 

ВРХ