Семинар "Новине у спортској науци"

Градска управа за спорт и омладину Града Новог Сада и Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду, 26.09.2018. године од 12.00 до 14.30 часова организују семинар за тренере на Факултету спорта и физичког васпитања (Ловћенска 16).

Током семинара учесници ће бити у прилици да чују предавања која се односе на неке савремене теме и трендове у спорту. Предавачи на овом семинару су проф. др Сергеј Остојић са темом "Генетска дијагностика у спорту: да ли се врхунски спортиста рађа или постаје", Роберто Роклицер који ће присутнима говорити о теми "Дугорочни исходи бављења спортом на здравствени статус", доц. др Татјана Тривић са темом "Оксидативни стрес и спорт", проф. др Патрик Дрид ће предавати на тему "Дугорочни спортски развој", док ће проф. др Марко Стојановић у сали одржати предавање и практичан приказ на тему "Прехабилитација у спорту: мода или потреба".

Овом приликом позивамо све заинтересоване да присуствују и буду део овог семинара. Брошуру са програмом и сатницом можете преузети ОВДЕ.

ВРХ